Joc en línia

Descripció del joc: En el nou i emocionant joc Hidden Lands, us trobareu en un món on s'han produït molts desastres naturals. La civilització que va viure aquí va ser esborrada de la superfície de la terra. Els continents estan dividits i ara són illes que suren a l’espai. Haureu d’explorar aquestes terres i descobrir què va passar. Al davant, a la pantalla, veureu un terreny de joc dividit en dues parts. Cadascun d’ells tindrà una illa flotant sobre la qual serà visible una antiga estructura. Haureu de mirar de prop les dues illes. Cerqueu articles que no estiguin en cap de les illes. Després, haureu de seleccionar aquest element amb un clic del ratolí. Per això, se us donaran punts. Un cop trobats tots els elements que necessiteu, passareu a un altre nivell més difícil del joc.

En el nou i emocionant joc Hidden Lands, us trobareu en un món on s'han produït molts desastres naturals. La civilització que va viure aquí va ser esborrada de la superfície de la terra.

© playgame24.com - Joc gratuït () El joc en línia flash joc MedlinePlus de forma gratuïta .. No t'oblidis de votar aquest joc i compartir aquest joc amb els teus millors amics.