Joc Cursa de vaixells en línia

Cursa de vaixells

Descripció del joc: Benvingut a un nou emocionant joc en línia Boat Racing en el qual hauràs de participar en curses de llanxes ràpides. Davant teu a la pantalla hi haurà embarcacions visibles a la línia de sortida. En un senyal, tots flotaran a la superfície de l'aigua, agafant velocitat gradualment. Maniobrant amb habilitat, hauràs de nedar per una ruta determinada, que t'indicaran unes fletxes especials. La teva tasca és avançar els vaixells dels teus oponents i acabar primer per guanyar la competició. Per aquesta victòria al joc Boat Racing rebràs punts pels quals et podràs comprar un vaixell nou.

Benvingut a un nou emocionant joc en línia Boat Racing en el qual hauràs de participar en curses de llanxes ràpides. Davant teu a la pantalla hi haurà embarcacions visibles a la línia de sortida.

© playgame24.com - Joc gratuït Cursa de vaixells () El joc en línia flash joc MedlinePlus Cursa de vaixells de forma gratuïta .. No t'oblidis de votar aquest joc Cursa de vaixells i compartir aquest joc amb els teus millors amics.