Joc Partit del Rei Lleó 3 en línia

Partit del Rei Lleó 3

Descripció del joc: Al joc Lion King Match3 portem a la teva atenció un trencaclosques clàssic de la categoria de tres seguits. Aquest trencaclosques estarà dedicat als personatges del dibuix animat El Rei Lleó. Davant teu a la pantalla veuràs el camp de joc dividit en cel·les. Tots ells estaran farcits de figures de personatges de dibuixos animats. Haureu d'examinar-ho tot amb atenció. En moure una de les figures una cel·la horitzontalment o verticalment, haureu de configurar una única fila d'almenys tres peces d'objectes idèntics. Tan bon punt feu això, aquest grup de figures desapareixerà del terreny de joc i per això se us donarà un nombre determinat de punts al joc Lion King Match3.

Al joc Lion King Match3 portem a la teva atenció un trencaclosques clàssic de la categoria de tres seguits. Aquest trencaclosques estarà dedicat als personatges del dibuix animat El Rei Lleó.

© playgame24.com - Joc gratuït Partit del Rei Lleó 3 () El joc en línia flash joc MedlinePlus Partit del Rei Lleó 3 de forma gratuïta .. No t'oblidis de votar aquest joc Partit del Rei Lleó 3 i compartir aquest joc amb els teus millors amics.