Joc corredor de velocitat en línia

corredor de velocitat

Descripció del joc: Al joc Speed Racer participaràs en competicions de carreres de cotxes. Davant teu a la pantalla veuràs la línia de sortida sobre la qual es posaran els cotxes dels participants a la competició. En un senyal, avançaràs amb els teus oponents al llarg de la carretera, agafant velocitat gradualment. Mireu atentament la pantalla. La teva tasca és maniobrar amb destresa a la carretera per superar diversos obstacles situats a la carretera, així com avançar a tots els teus oponents. Si acabes primer al joc Speed Racer, guanyaràs la carrera i obtindràs punts per ella. En ells pots comprar-te un cotxe de carreres nou.

Al joc Speed Racer participaràs en competicions de carreres de cotxes. Davant teu a la pantalla veuràs la línia de sortida sobre la qual es posaran els cotxes dels participants a la competició.

© playgame24.com - Joc gratuït corredor de velocitat () El joc en línia flash joc MedlinePlus corredor de velocitat de forma gratuïta .. No t'oblidis de votar aquest joc corredor de velocitat i compartir aquest joc amb els teus millors amics.