Joc Entre com: Color Us en línia

Entre com: Color Us

Descripció del joc: En el nou emocionant joc en línia Among Us Color Us, volem cridar la vostra atenció un llibre per pintar dedicat als extraterrestres de la raça Among As. Davant teu a la pantalla serà visible una sèrie d'imatges en les quals seran visibles els extraterrestres. Seleccioneu una de les imatges amb un clic del ratolí i així l'obreu davant vostre. Ara, utilitzant pintures i pinzells, haureu d'aplicar els colors que trieu a determinades zones de la imatge. Realitzant aquestes accions, aniràs acolorint gradualment tota la imatge i després al joc Among Us Color Us començaràs a treballar en la següent imatge.

En el nou emocionant joc en línia Among Us Color Us, volem cridar la vostra atenció un llibre per pintar dedicat als extraterrestres de la raça Among As.

© playgame24.com - Joc gratuït Entre com: Color Us () El joc en línia flash joc MedlinePlus Entre com: Color Us de forma gratuïta .. No t'oblidis de votar aquest joc Entre com: Color Us i compartir aquest joc amb els teus millors amics.