Joc Col·lecció de trencaclosques de Minecraft en línia

Col·lecció de trencaclosques de Minecraft

Descripció del joc: Benvingut al nou emocionant joc en línia de Minecraft Jigsaw Puzzle Collection. En ell, volem presentar a la teva atenció puzles que estan dedicats al món de Minecraft. De la llista d'imatges que es veuran davant vostre a la pantalla, haureu de seleccionar-ne una amb un clic del ratolí. D'aquesta manera l'obrireu davant vostre i després es trencarà a trossos. Tu, movent, utilitzant el ratolí, aquests elements al terreny de joc i connectant-los entre si, hauràs de restaurar la imatge original. Tan bon punt ho feu, se us donaran punts al joc Minecraft Jigsaw Puzzle Collection.

Benvingut al nou emocionant joc en línia de Minecraft Jigsaw Puzzle Collection. En ell, volem presentar a la teva atenció puzles que estan dedicats al món de Minecraft.

© playgame24.com - Joc gratuït Col·lecció de trencaclosques de Minecraft () El joc en línia flash joc MedlinePlus Col·lecció de trencaclosques de Minecraft de forma gratuïta .. No t'oblidis de votar aquest joc Col·lecció de trencaclosques de Minecraft i compartir aquest joc amb els teus millors amics.