Joc Skibidi Toilet: Shooter Capítol 1 en línia

Skibidi Toilet: Shooter Capítol 1

Descripció del joc: Al joc Skibidi Toilet Shooter Chapter 1, ajudaràs l'agent Cameraman a lluitar contra l'exèrcit de Skibidi Toilet que avança cap a la ciutat. El teu heroi, armat, avançarà per trobar-se amb l'enemic. Mou-te en secret, buscaràs Skibidi. Després d'haver notat l'enemic, obriu el foc immediatament contra ells amb la vostra arma. Disparant amb precisió destruiràs monstres de vàter i per això rebràs punts al joc Skibidi Toilet Shooter Capítol 1. Amb ells pots comprar noves armes i municions per al teu heroi.

Al joc Skibidi Toilet Shooter Chapter 1, ajudaràs l'agent Cameraman a lluitar contra l'exèrcit de Skibidi Toilet que avança cap a la ciutat. El teu heroi, armat, avançarà per trobar-se amb l'enemic.

© playgame24.com - Joc gratuït Skibidi Toilet: Shooter Capítol 1 () El joc en línia flash joc MedlinePlus Skibidi Toilet: Shooter Capítol 1 de forma gratuïta .. No t'oblidis de votar aquest joc Skibidi Toilet: Shooter Capítol 1 i compartir aquest joc amb els teus millors amics.