Joc Acrobàcies extremes del cotxe 2 en línia

Acrobàcies extremes del cotxe 2

Descripció del joc: Al joc Stunt Car Extreme 2, us poseu al volant d'un cotxe i torneu a participar en competicions per fer-hi acrobàcies extremes. El vostre cotxe anirà a gran velocitat per la carretera. Mentre conduïu un cotxe, haureu de maniobrar per la carretera a gran velocitat, fer torns i voltar diferents tipus d'obstacles. També hauràs de superar tots els teus oponents. Després d'haver observat els trampolines, haureu de fer-hi salts, durant els quals haureu de fer trucs. Cadascun d'ells serà valorat en el joc Stunt Car Extreme amb 2 punts.

Al joc Stunt Car Extreme 2, us poseu al volant d'un cotxe i torneu a participar en competicions per fer-hi acrobàcies extremes. El vostre cotxe anirà a gran velocitat per la carretera.

© playgame24.com - Joc gratuït Acrobàcies extremes del cotxe 2 () El joc en línia flash joc MedlinePlus Acrobàcies extremes del cotxe 2 de forma gratuïta .. No t'oblidis de votar aquest joc Acrobàcies extremes del cotxe 2 i compartir aquest joc amb els teus millors amics.