Joc Simulador de Sísif en línia

Simulador de Sísif

Descripció del joc: Al joc Sisyphus Simulator hauràs d'ajudar Sísyphus a empènyer una pedra per una muntanya alta. El teu heroi es posarà al seu costat, recolzant les seves mans a la pedra. Tu, controlant les accions del personatge, començaràs a empènyer la pedra cap al cim de la muntanya. Mireu atentament el pendent. En el camí de Sísif, sorgiran diversos obstacles, que haurà d'evitar empenyent la pedra en les direccions que marquis. Un cop arribat al cim, hi col·locaràs una pedra i agafaràs una estrella daurada. Per això se't donaran punts al joc Sisyphus Simulator i passaràs al següent nivell del joc.

Al joc Sisyphus Simulator hauràs d'ajudar Sísyphus a empènyer una pedra per una muntanya alta. El teu heroi es posarà al seu costat, recolzant les seves mans a la pedra.

© playgame24.com - Joc gratuït Simulador de Sísif () El joc en línia flash joc MedlinePlus Simulador de Sísif de forma gratuïta .. No t'oblidis de votar aquest joc Simulador de Sísif i compartir aquest joc amb els teus millors amics.