Joc Destinació: prova intel·ligent en línia

Destinació: prova intel·ligent

Descripció del joc: Els trencaclosques del cervell són molt populars, quan resoleu qualsevol trencaclosques amb èxit, el cervell rep un senyal de plaer. El joc Destination: Brain Test també us el proporcionarà. Però a diferència dels trencaclosques purament intel·lectuals, aquí també necessitareu destresa. La tasca consisteix a enderrocar totes les peces que hi ha actualment al terreny de joc. Sembla que no hi ha res en què pensar. Tanmateix, preneu-vos el vostre temps, hi ha una condició que ho canvia tot i és que heu de destruir tots els objectes en un sol torn. Això vol dir que heu de triar un lloc des d'on la pilota trencarà totes les figures, s'allunyarà d'una i trencarà l'altra, i després totes les altres a Destination: Brain Test.

Els trencaclosques del cervell són molt populars, quan resoleu qualsevol trencaclosques amb èxit, el cervell rep un senyal de plaer. El joc Destination: Brain Test també us el proporcionarà.

© playgame24.com - Joc gratuït Destinació: prova intel·ligent () El joc en línia flash joc MedlinePlus Destinació: prova intel·ligent de forma gratuïta .. No t'oblidis de votar aquest joc Destinació: prova intel·ligent i compartir aquest joc amb els teus millors amics.