Joc Blastificar 2 en línia

Blastificar 2

Descripció del joc: A Blastify II recolliràs blocs de diferents colors. Davant teu a la pantalla veuràs el camp de joc a l'interior, dividit en cel·les. Tots ells s'ompliran de blocs de diferents colors. A sobre del camp veureu un plafó on es designaran blocs de determinats colors. Estaran marcats amb números. Indiquen el nombre d'articles que haureu de recollir. Examineu-ho tot amb atenció i trobeu els blocs que necessiteu, que tinguin vores en contacte entre ells. Ara feu clic en un d'ells amb el ratolí. D'aquesta manera agafaràs elements del terreny de joc i per això rebràs punts al joc Blastify II. Després d'haver recollit tots els elements que necessiteu, podeu passar al següent nivell del joc.

A Blastify II recolliràs blocs de diferents colors. Davant teu a la pantalla veuràs el camp de joc a l'interior, dividit en cel·les. Tots ells s'ompliran de blocs de diferents colors.

© playgame24.com - Joc gratuït Blastificar 2 () El joc en línia flash joc MedlinePlus Blastificar 2 de forma gratuïta .. No t'oblidis de votar aquest joc Blastificar 2 i compartir aquest joc amb els teus millors amics.